Under vårens beskärningskurs på Bosagårdens musteri och fruktlund tog vi itu med äppelträden, och nu är det dags att ge oss i kastmed plommon- och körsbärsträd. Två lördagar den 26/8 och 2/9 träffas vi klockan 10 till 14. Anmäl dig till Vuxenskolan, som arrangerar i samarbete med LRF. Verktyg, gott humör och fika medtas!Mål med kursen är att du ska öva dig i att beskära lagom mycket, utan att skapa framtida problem för stenfruktträden, som är 100 gånger lättare att misslyckas med än äppelträd… Du som är med för första gången missade naturligtvis trevligt samkväm i våras, men kommer att träffa vårgänget i ljuvligt sensommarväder… Jag som håller i kursen gjorde det första gången för Medborgarskolan i Göteborg 1999, och har sedan dess haft beskärning som del av sysslorna i mitt företag.

Välkommen att ringa om du undrar över något! Cecilias Trädgård 0736 643230