En krollilja kan se ut på mer än ett sätt. Av de hybrider mellan Lilium hansonii och martagon (gul respektive mörkrosa) som gjordes på 80-talet har jag nu efter nio år fått spännande nya färger från frö.

Ja,pioner till salu har jag ju ännu en del som blommar. Tinga nu, betala, och hämta i höst! Jag skickar även på postorder om det passar bäst…

Den här rosa jätten har jag inte hittat namnet på, men det var en tidig donation från en privatträdgård nära Kungsbacka.

Trädgården rymmer ett sextiotal rosor – många av dem även krukade och till salu – men Leverkusen och Alchymiste får man njuta av på plats. Å andra sidan blommar de till sena hösten, och jag har öppet till slutet av september…

Notera att kommunen flyttat vår infart från Gastgivaregatan – den gjorde de återvändsgränd av helt sonika. Kör in vid skylten Cecilias Trädgård vid Skräddaregatan i stället!