Nu blommar det… I morse tog jag en sväng bland gigantiska pionruggar och visste knappt vart jag skulle rikta kameran. Tre veckor tidigare än förra året slår nästan alla pionsorterna ut samtidigt. Söndagens och måndagens parkbesökare bjöds på årets första guidning bland markis Lagergrens Tyresöpioner, mina växtfynd från torp och gårdar i Halland, och ett otal rosa pioner med olika doft.

Fram till och med midsommar visar jag den unika pionsamlingen nästan dagligen från och med i morgon torsdag 9/6 kl 15-17 och fredag 10/6 kl 15-17.

Lördag 11/6 visas pionerna kl 14-16. Söndagar är det som vanligt öppet mellan kl 12 och kl 15. Ta gärna med egen kaffekorg – det finns gott om sittplatser både i parken och i paviljongen!

Kolla lokalpressen eller www.marknadvarberg .se (under Evevemang) för övriga visningstider! Eller ring mig på telefon 0736 – 64 32 30. Du kan även boka gruppbesök men var ute i god tid…