Ja, vad finns att göra i en ekologisk trädgård från april till september? Man kan boka privat visning för bästa vännerna, födelsedagsfika till mormor eller sonen, man kan vara med om aktiviteter som frösådd, sommarblomskomposition eller beskärning. Och man kan njuta av en späckad blandning vanliga och ovanliga växter på 2000 kvadratmeter inhägnad yta. Sittplatser finns det gott om, både inne i paviljongen och ute i det gröna…

Söndag 5/4 kl 12 till 15 öppnar parken för säsongen. Med specialerbjudanden som billiga växter, ovanliga azaleor, bebisträd och buskar på rot…Bland fynden kanske du hittar favoritboken – eller antika blomstöd och handblåsta hyacintglas. Och kanske kanske blommar den dubbla blodroten – sanguinaria canadensis Multiplex… Välkommen alla gamla och nya besökare till ett nytt växtår! Cecilia Sundholm, trädgårdsdesigner